SPETSIGT
Nu, äntligen har jag fått göra mina efterlängtade naglar. Det blev superspetsigt! Kan vara kul att testa någon gång i sitt liv. Har köpt ett par jättefina skor och en sjal i samma färg så blev lite inspirerad av färgen. Lite korallrött. Man behöver färg nu känner jag. Nu ska jag kolla Big Brother. Haha! Puss och kram.


REST IN PEACE


Nu är de rosa dagarna över. Vi välkomnar högerhanden till livet igen. Fy vad skönt det är att ha blivit av med gipset, vilken känsla! Efter nästan fem veckor inspärrad i ett stenhårt gips - tänk då att få känna sig fri igen. Blev av med gipset igår, men kan fortfarande inte riktigt använda handen. Lillfingret är lite snett också så får se om det ens kommer rätta till sig. Nedan följer en vacker bild på mina stift dom drog ut igår. Klicka på bilden för att få se den större. OBS! Ingenting för den äckelmagade.BOHEM


Bohem chic på Saras vis. Har blivit helt förälskad i fjädrar i håret. Den första bilden är ett spänne med bruna mockasnören med bruna fjädrar.  På den andra bilden är det ett flätat hårband i beige och brun mocka och guldkedja. På ena sidan hänger det ner gulkedjor och fjädrar. Nu har jag av någon anledning gått över till mycket guld i mina smycken. Passar så bra till mina fjädrar med gulddetaljer och till min nya leopardsjal. Köpt nya skor från Cream med fransar och nitar. Lägger upp bild senare.
I LOVE CREAM
Idag kom en stor låda hem till mig med grejer från Cream. Åh, så fina grejer! Vi säljer det i butiken jag jobbar i och man vill ju bara ha allt. Jag har längtat så efter mina grejer och varit så ivrig som ett litet barn. Det som hänger på klädställningen nu är en underbar poncho som ni ser på bild 1. Kilklacksskorna på bild 1. Strumporna har jag redan. Ett par harembyxor som liknar de på bild 3. På bild två vill jag ha skinnvästen, toppen och skorna! To die for.

Har inte riktigt bestämt mig hurvida jag gillar utsvängda jeans. Det var ju väldigt inne när man gick i sjuan för 10 år sedan. Får suga på den karamellen ett tag till, men det är inte helt omöjligt att jag skaffar ett par inom en snar framtid. Jag gillar ju nya trender. Snyggt till ponchon jag köpte som på bilden nedan.Se andra härligheter på deras hemsida http://www.cream-clothing.com/

DUCK FEET NAILS?
Precis när man börjat acceptera att spetsiga naglar har blivit en trend, vad händer då? Då kommer något nytt som Duck feet naglar! Hör ni själva? Ank fötter naglar eller ankfots naglar. Man slutar aldrig förvånas.Är inne på min sista vecka med gipset. Nästa vecka har jag burit min rosa kompis i 4 veckor. Hoppas det har läkt bra med tanke på att jag använt handen mycket, speciellt på jobbet. Tänk om man kommer dit och dom säger att det inte läkt bra och att jag måste ha den en vecka till. Bam bam bam.

Jag tänkte fira mig själv (och kanske framför allt min hand..) när jag är gips-fri. Då tänkte jag sola solarium och göra nya naglar (!!!!!) :D Är sugen på att göra lite spetsiga, men kommer nog inte våga göra så spetsiga som på bilden. Får skynda långsamt liksom. Sen ska jag basta med en kall öl, bada i jacuzzin och få plats i vårjackorna utan att fastna med handen!

OBS! Ingen utan dessa två bilderna har jag inte tagit.


RSS 2.0