Flight modeRunt 6-tiden denna morgon var det dags att säga hej då till min bror, på riktigt. Har inte riktigt fattat att han kommer bo i Japan i ett år nu. Han är så grym. Han vågar lämna vardagen i Sverige och göra det han själv vill. Skaffa lägenhet i ett land som ligger 20 timmars flygresa här ifrån och börja plugga där.
Även om jag kommer sakna honom så är jag så himla stolt över honom.

HIGH heels


Riktigt höga klackar, men ack så sköna. Okej, jag ska inte överdriva. Men dom är faktiskt inte så pjåkiga att gå med som dom ser ut. Vet inte riktigt hur man mäter en klack som denna, men vid klackens början vid hälen till slutet låg klacken på hela 12,5 cm. Oh my!» Peep toe.

Jag gillar att använda skor med någon form av klack. Kilklack är ju en favorit. I låga skor känner jag mig så kort, även om jag är 169cm lång.

Hey There Delilah


.
Hey there Delilah
What's it like in New York City?
I'm a thousand miles away
But girl, tonight you look so pretty
Yes you do
Times Square can't shine as bright as you
I swear it's true

Hey there Delilah
Don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely
Give this song another listen
Close your eyes
Listen to my voice, it's my disguise
I'm by your side

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
What you do to me

Hey there Delilah
I know times are getting hard
But just believe me, girl
Someday I'll pay the bills with this guitar
We'll have it good
We'll have the life we knew we would
My word is good

Hey there Delilah
I've got so much left to say
If every simple song I wrote to you
Would take your breath away
I'd write it all
Even more in love with me you'd fall
We'd have it all

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars

I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way
Delilah I can promise you
That by the time we get through
The world will never ever be the same
And you're to blame

Hey there Delilah
You be good and don't you miss me
Two more years and you'll be done with school 
And I'll be making history like I do
You'll know it's all because of you
We can do whatever we want to
Hey there Delilah here's to you
This one's for you

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
What you do to me

Don't worry about the distanceSnart åker min bror Tobbe till Japan. Närmare bestämt på onsdag i ottan. Kommer sakna honom enormt. Han och jag brukar ofta spela musik tillsammans. Vi har en speciell låt, han och jag. Hey there Delilah. Tobbe spelar gitarr och så sjunger jag. Naw, vi är väl för söta. För att han inte ska glömma bort mig i Japan gjorde jag en tag till honom som han kan sätta på vad han vill. På ena sidan står det "A THOUSAND MILES SEEMS PRETTY FAR" och på andra sidan "BUT THEY'VE GOT PLANES AND TRAINS AND CARS". Jag satte dit en liten minitag på den också - TOBBE och andra sidan FROM SARA.

TV vs CLOTHINGOkej. Jag har redan två garderober och en liten walking closet, men det räcker inte. För att lösa problemet hivade jag ut teven. Man måste prioritera. Jag införskaffade mig en klädställning samt 24 galgar. Försökte vara lite händig och bestämde mig för att bygga upp ställningen utan att ropa på hjälp. Mja, det gick ju bra tills jag hade hängt upp alla mina kläder och skulle flytta den lite. Då rasade den. Haha! Förstod efter några minuters pillande att pinnarna som satt fast i skruvarna inte skulle sticka ut. Jag hade alltså skruvat in dom åt fel håll. Det är inte lätt när det är svårt.
Djuriskt


Mina klor. Gjorde dom för ett tag sedan. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dom nu. Hmm... Får kolla i min japanska nageltidning jag fick av min bror Tobbe och hans flickvän Nana i julas. Hon bor i Japan och på måndag flyttar han dit. I alla fall - hon köpte tidningen i Japan tillsammans med massor av fina nagelsaker. Hon kände mig mycket väl innan hon ens träffat mig.

Nä, nu ska jag dricka kolsyrat vatten (från en kolsyremaskin jag för övrigt tror inom kort framtid kommer sprängas genom alla kökshyllorna...) och ha Gossip Girl maraton med mig själv. Jag bara älskar den serien. Började kolla förra veckan och såg åtta avsnitt i rad på en kväll/natt. Beroende? Yes.


Mina favoriter


SöndagspromenadenLatinVIAM INVENIAM AUF FACIAM. MIHMET CREDO.

Vad gör man en ledig dag som denna om inte ett nytt halsband? Jag hade gjort färdigt modellen för rätt länge sedan, men inte kommit på vad jag skulle stansa in. Men idag tog jag tummen ur och kollade igenom tusen olika latinska ordspråk. Visst blev det fint! Har på mig det alldeles just nu.


Äntligen ny-gjorda naglar


Idag har jag varit hos en tjej som förlänger naglarna med gel. Jag har rätt så långa naglar nu så hon lägger bara på några lager av gel. Det är verkligen hur bra som helst. Innan gick dom söner hela tiden. Och jag som är tvätta-händer-narkoman och använder starka rengöringsmedel i min vardag förstör verkligen mina vanliga naglar. Men med förstärkning, som det kallas, håller dom i ur och skur. Tio toast av tio :)


Vingar


Åh, jag tycker vingar är så himla fint. Så jag gjorde ett armband i ljust silver med änglavingar i varje slut av kedjan.
Me like.


Life is...


Det är väl härligt när lillebrorsan ställer upp på att låna ut ena handen på ett fotografi.

Characteristic of heart


Från en sak till en annan. Jag har tidigare upplevt att man inte bör blanda silver och guld hur som helst. Men nu utmanade jag ödet och här är resultatet.


Bjuder syskonen på tårtdröm


Sen fredagskväll. Jag har bakat typ världens godaste kaka. Fick receptet av en kompis (Anna) mamma. Det är med kondenserad mjölk som smakar som världens godaste kolasås, krossade digestivekex som botten och en fluffigt lager grädde som toppats med tunna mandelspån och florsocker.
Dom som hade turen att få smaka på den underbara sötsak blev mina syskon. Kul att Tomas kom förbi också :) Han åt två bitar så han mådde illa. Haha! Inte lätt när den är så farligt god.

Saknar sommaren


Ge mig vårsol åtminstone. Vill sitta på en uteservering, solen ska skina, solbrills på och med rykande kopp kaffe. Mmm...

.

Lua


Omedvetet sjunger jag. Överallt. Mina bröder brukar säga att jag "tar över" när dom nynnar på någonting, eftersom jag helt plötsligt fortsätter på deras melodi. I bilen ska vi inte ens prata om hur jag gapar. Jag sjunger med i stämman eller hittar på egna, eller drar igång en o-stämma. Stackars min bror Stefan som får lida med detta var och varannan dag...
Lyssnade på Bright Eyes album förut. Ett album jag lyssnade mycket på först 2006. Så kom den här låten upp. Den är fin och väcker många minnen.
.

Snart är det morgon - Godnatt?


Jag måste bli bättre på att lägga mig tidigt. Kommer inte orka gå upp tidigt. Ska jobba också.
GOD NATTSpetsnaglar och pärlig iPhone


Dessa naglarna gjorde jag för kanske en månad sedan. Lite spetsinspirerat. Tro det eller ej, men det mina fina spetslackerade naglar håller i är min iPhone. Världens finaste telefon?


Queen Elizabet


Idag har jag haft en bra dag. Jag träffade min syster på stan idag och shoppade två par skor. Åh, vad jag älskar skor. Kanske lägger upp bilder på mina underbaringar (skorna alltså..) imorgon.

För ungefär 1,5 år sedan gjorde jag ett av mitt första, mer seriösa armband. Det är i mocka som är flätat med fina silvermynt som jag lirkat in i flätan. Nu gjorde jag den i en uppdaterad modell, med andra mynt. När jag hittade dom blev jag överlycklig eftersom den stod "Elizabet" på. Eller ja, "Queen Elizabeth The Second", vilket inte heller är så dumt eftersom det är det andra armbandet jag gjorde i den modellen. Passande.

Påfågel-zebra-flamingo-inspirerat?


I lördags hade jag lust att ha lite ovanliga naglar. Dessa har nog aldrig setts förut på någons hand förut, men i Japan hittar man nog liknande :P Där finns allt i nagelform. Men så här blev resultatet av lördagsens nagelkonst.


Royal


Jag ville ha ett långt halsband, men visste inte vad jag ville ha på. Så hittade jag en fin groda. Haha! Jag köpte den aldrig, var tvungen att smälta idén lite. Tillslut hängde detta runt min hals.Nytt armband


Inspirationen har legat i, verkar det som. Har lyckats göra lite olika armband och halsband.
Jag måste erkänna att jag är nöjd.


Första inlägget

Så har man gått och skaffat blogg också. Jag håller fortfarande på med designen, men eventuella läsare får överleva tillsvidare (känner att jag har så himla många läsare nu när ingen vet att den finns..).
Nä, klockan är halv tre på natten och jag ska upp om några timmar för att jobba. Ambisitiöst av mig att jobba när jag fortfarande är halvsjuk, men vad gör man inte för pengar :P Haha!
GODNATT

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0