WAAH

Nya och fina. Härom dagen var det dags, med råge! Och jäklar vad snygga dom blev. Hon är för grym den där tjejen. Kapade av längden så jag kan skriva på datorn som en normal människa igen. Det är vitt glitter med små och stora glitterkorn. Man får nästan intrycket av att dom är lite silverskimmriga. Riktigt nice.

Min nya pärla

Spets, beige, lantrandigt, arbetade detaljer. Ja, vad ska man säga? Jag blev kär i första ögonkastet så jag var tvungen att införskaffa denna underbaringen från jobbet. Det kändes som den skrek mitt namn och ville med mig hem. Så nu är den hemma hos mig i värmen :) Den är från märket Kaffe och jag må säga att butiken fyllts av många andra fina vårnyheter från det märket.

Fin i kanten

O'hoj! Det var inte igår. Antar att detta måste vara min största fail på uppdaterng här i min lilla blogg. Det får vi allt ta och ändra på. Mitt liv känns lite rörigt och jag får inte riktigt ihop min vardag än, men det kommer lösa sig. Nytt jobb, nya tider, lite sömn, stress, press, ångest men också  en hel del kul. Hur får man ihop det?
´
Här är i alla fall en hand trevliga naglar jag gjorde för några veckor sedan. Lite kantiga. Har inte gjort med en fyrkantig sten så förut, men nu är alla slut. BAH! Inte ha jag legat på latsidan, trots att jag inte uppdaterat. Så be prepared på andra nagelkreaktioner som skapats fram under månaden som passerat.

Silvervingar

Vingar. Mikaela är en tös som vet vad Sara gillar. När hon kom hem till Sverige kom hon med en Victoria Secret-bag med jättefina undies och mängder av hur fina berlocker som helst. Alla var verkligen superfina och grejer som jag lätt skulle vilja köpa själv om sånna fina grejer hade funnits här. Less is more kan slänga sig i väggen! Jag ville ha ett armband sprängfyllt med vingar. Gillar när smycken får lite tyngd också och detta känns på armen. Imorgon ska det invigas.

RSS 2.0