CHAMPAGNEFRUKOST





I söndagsmorse fick man en champangefrukost av sin man. Inte varje dag man får det. Faktum är att jag aldrig någonsin fått det. Henrik ordnade en väldigt mysig morgon efter en knasig utgång under natten som gått. Frukost är hans grej. Han hittar alltid på något roligt när han ordnar upp en frukostbuffé på bordet. Det kan vara allt från att han gör roliga grejer med kaviaren till... en semla!





(Kul att man skymtar Mini Lätta smöret bakom grädden på semlorna ^^)


HELLO KITTY




Min kille tycker att jag ska gilla Hello Kitty. Antar att han tycker det är lite gulligt. Så i julklapp fick jag lite söta grejer med kitty katten som dessa söta strumporna. Man blir glad varje gång man bestämmer sig för att ta dom på sig :)

Nu ska vi ut på partaj Henrik, Marry, Eric och jag. Vi ses i dimman! PUSS

STARBUCKS



Man ska ju inte vara sämre än alla andra så idag har även jag fått den härliga smakupplevelsen bestående av Starbucks kaffe. Jag och min syster gick för första gången till det nya Starbucks som öppnades på Centralstationen i Göteborg för två dagar sedan. Beställde en cappuccino så man verklien får känna om kaffesmaken är något att ha. Jag får ändå faktikt säga att jag inte tyckte att detta omtalande kaffe var en riktig WOW-känsla. Jag går nog hellre till Esspresso House om jag bara ska köpa en vanlig kaffe. Fick en liten broshyr med massor av olika drycker och kaffesorter. Dom däremot är jag mycket intresserad av att testa. Deras Frappuccinos ser ju dö-goda ut, även caffé mocha oc Caramel Macciato.

 


BLONDIE


Har haft riktigt dåliga hårdagar den senaste tiden. Det blir aldrig bra. Har nog mycket med hjärnan att göra - typ fuldagar. Så säger alla "du ser alltid ut så" och då säger jag "men då är jag alltid ful". BUHU! Och så är man förbannad för att man gått runt och varit ful jämt. Så jag tänkte dra till drastiska åtgärder och färga håret brunt. Alla sa nej. Så idag blev jag istället en riktig blondie. En annan drastisk åtgärd.



Jag gjorde blonda slingor i mitt mörkbruna guldiga hår först sommarlovet mellan 8:an och 9:an. Sedan dess har jag bara blivit blondare. Förutom en gång när jag var 17 år, då ville jag göra en nystart och en förändring och blev brunhårig. Det varade bara i max två månader, inte för att jag inte passade i det utan för att jag saknade mitt ljusa hår. Jag såg lite fräshare, snyggare och smartare (????) ut. Gillar när det är torrt i hårbottnen av allt blekmedel typ. Hahah!

GAMLA BILDER SOM BRUNHÅRIG TJEJ




SHERLOCK HOLMES 2



Söndagar är till för biobesök! Jag, Henrik, Eric och Marry tog oss en liten biotur. Är inte så bra på att avgöra om en film är bra eller dålig när jag ser en trailer. Har en tendens att bara kolla på bilderna, men för er som kan sånt så kastar jag in en liten kortis till er. Tyckte den var ganska bra faktiskt. Har inte sett ettan, men nu vill jag göra det.

En söt Marry med biobiljetter.


ALLA GILLAR MALTE




Ååh, min lilla Malte! Man tycker bara om honom mer och mer för varje dag som går. Och en sån pussgurka (varför heter det pussgurka? Och vem tusan kom på det?). Trots att Anna är en riktig cat-lover så tror jag ändå att hon har en liten crush i familjens valp.


KRAMSNÖ




I lördags öste snön ner från himmelen. Henrik blev helt till sig av första snön "Vi måste gå ut NU innan snön försvinner!", men än idag ligger snön vit och fin på marken :) Vi sprang i alla fall ut efter frukost i mjukiskläder och varma jackor sedan kastade vi oss i pudret. Härligt att vara först ut i skogen där ingen annan gått sedan snön föll. Henrik var helt extas.




AFTER WORK EN LEDIG FREDAG


Japp, nu ska jag rulla iväg på atfer work med Anna, Mikaela och Siri. Gillar after work's, lite komiskt att gå dit när man faktiskt inte jobbat haha! Jag började med et glas vin medan jag höll på att fixa mig lite och jag skålar för er med. Nä, nu måste jag suta för annars blir damerna inte glada ;) Puss och kram <3





SPETSNAGLAR




Olala! Kolla vad jag hittade i bildarkivet. Gjorde ju spetsnaglar förra året. Köpte lite spets i sy-butiken och vipps så var naglarna pimpade.

I BELIEVE THAT LOVERS SHOULD BE CHAINED TOGEHTER



Alla låtar från Bright Eyes påminner mig om Anna och mycket annat som uppkom därtill.

I LOVE GINA


Varför hittar man alltid så roliga grejer på Gina? Kärlek 4 life. Hittade världens bästa topp idag. Brukar ofta stoppa ner mina toppar i jeansen. Vissa toppar, stora linnen eller t-shirts kan få hänga löst baktill bara jag klämma ner en bit fram. Men vad hittade Sara idag? En stor topp som är kort framtill med längre baktill med stora byllsiga ärmar. The perfect combo. Kolla in det snygga mönstret! Sånt gillar vi. Lade även handskarna på denna snygga armbands-ringen.






ENKELT, RENT OCH SNYGGT


Anna (BFF) har gjort en del nagelförlängningar mellan varven, men för ett par månader sedan försökte hon sluta (precis som jag försökte göra. Ni såg ju hur det gick...). Nu hade hon korta och runda naglar och hon ville få dom jämna igen. Jag tycker det är väldigt snyggt med korta naglar. Det ligger lite i tiden att inte ha någon direkt längd på klorna, men just att dom är jämna gör att det får ett mer vårdande intryck på något sätt. Så vi gjorde en riktig uppfräschning av fingertopparna och kolla så snyggt det blev :) Satte på tippar som klipptes av nästan hela vägen och behöll kanterna så de inte skulle bli så runda och woilá!



(Gillar hennes snygga tatuering på långfingret.)



PIZZATEST


Metro skrev i veckan vem som har Göteborgs godaste pizzor. Sannegårdens pizzor har vunnit varje år, men denna gången vann Eriksbergs pizza. Så familjen Johansson skulle ju självklart testa detta. Vi samlade ihop panelen bestående av 6 stycken testare. Pizzorna i testen var kebabpizza och vegetarisk eftersom jag är vegetarian.

Eriksbergs pizzor var goda. Brödet och slladen fick bra poäng, men kebaben var kryddad med någon typisk kebab/grillkrydda vilket drog ner betyget rejält för Eriksbergs kebabpizzor. Den vegetariskavar helt okej. Tomatsåsen var god och smakade mycket.

Sannegårdens pizzor hade väldigt god kebab enligt testpanelens köttätare. Den vegetariska var svingod! Osten smakade jättegott, råvarorna var goda. Allt var gott med pizzan. Salladen var inte lika god som på Eriksberg, men vad gör det när pizzan är så god? Så nästa gång ni ska äta pizza måste ni testa Sannegårdens :)

Pizzan längst upp är Eriksbergs pizza, och den under är ifån Sannegården. Båda är Vegetariska.



Den första är Eriksberg och sen andra Sannegården. Båda med kebab.




NAGLAR NAGLAR NAGLAR




Är så nöjd med mina riktigt långa naglar i mörkgrått glitter som skimmrar i massa olika färger. Lite jobbigare att skriva på datorn dock, men det är bara att välja. Snyggt att det blir olika färger i olika ljus (se bilden nedan). Nu ska jag försöka att inte göra massa olika naglar varje dag. Får faktiskt ha dom här ett tag.



HÖGKLACKAT, VÄNNER OCH ROSÉVIN

Ikväll är det reunionfest med massa vänner och vin. Visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig, men ett som var säkert var skorna. Mina älsklingar <3

GELÈNALGAR


Som jag skrev i tidigare inlägg har jag precis börjat att göra gelénaglar. Inte sådanna gelénaglar man gör med ett set på kicks för 150 kronor, utan med uv-lampa och hela kittet som på salong. Fick bara för mig att jag kunde och det gjorde jag. Måste bara göra alla likadana. Nu har jag olika på varje finger på ena handen.




HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ


På ett år kan det hända mycket. Eller lite. För mig har det hänt en hel del. Kanske till och med så mycket att jag inte orkat ha tid att avvara med bloggen. Jag har, precis som alla andra, 24 timmar om dagen att fördela. Ibland räcker inte tiden riktigt till när det händer så mycket i ens liv som tar upp tid. Men nu äntligen känner jag suget och lusten i min vardag att faktiskt orka blogga och tycka det är väldigt roligt igen.

Trots att jag inte bloggat om mina naglar, pyssel, kläder eller skor så är det ändå det jag sysselsätter mig med när jag som möjligast kan. Kände att jag inte orkade lägga flera hundralappar på naglar på salong var sjätte vecka, så jag beställde ett kit med gele, lösnaglar, uv-lampa och hela fadderullan och satte igång på mina naglar. Jag visste att jag kunde det! Och vipps så sitter jag här med olika glitter på nästan varenda nagel för att få testa alla olika glitter.


Sen har det hänt en hel del annat. Jag har blivit med pojkvän, lärt känna massor av trevliga människor, bästa vännen Mikaela har kommit tillbaka från Washington, haft solsemester, gått på min systers bröllop, sjungit solo på min systers bröllop, haft fina ölkvällar med Anna, varit i Milano med brorsan Tomas, firat nyår och åkt skidor i Hemsedal (varit i Norge för första gången i mitt liv), familjen har skaffat en vovsing (PÅ TIDEN), investerat i världens finaste klackskor, lillebrorsan är hemma från Japan i ett år, storebrorsan åkte till Japan, gråtit, skrattat, ätit wienersemla, skaffat mina första converse och framför allt så har jag köpt ett iPhone 4 skal till en telefon jag inte ens har.




RSS 2.0