Peace-armband




PEACE ♥ Självklart måste jag ju göra ett special designat armband till Peace and Love festivalen. Så varför inte ett armband med massor av peacemärken? Det blev superfint!

Just nu sitter jag med hårfärg i håret. Tänkte egentligen duscha på morgonen, men eftersom jag går och lägger mig vid 3-4 tiden varje morgon och tänkte gå upp klockan 7 så kändes det onödigt. Det tar så lång tid för mig att duscha, fixa håret och allting. Inte nog med det så är jag ju tvungen att fixa min väska, sista packningen, ladda på en gammal mobil (jag vågar inte ha med mig min älskling-iPhone) och en sallad till bussresan. Så den som försöker ringa till min mobil - ap ap ap, jag kommer alltså inte ha samma nummer. Inte nog med det, jag vet inte vilket nummer jag har på den här gamla. Och eftersom det inte finns några pengar på den än så kan jag inte ta reda på numret. Inte lätt när det är svårt. Näe, nu måste jag tvätta ur min hårfärg. Så om vi inte hörs innan jag åker så får ni ha det så bra. Jag ska ha så jäkla kul med vännerna och allt annat rolig folk man kan tänkas träffa på festivalen. OCH JAG SKA FÅ SE MEW! Kärlek!



PEACE AND LOVE!

Lyxiga festivalnaglar


PEACE AND LOVE börjar närma sig. Om endast några få timmar bär bussen av på en åtta timmars resa upp till Borlänge. Det kommer bli så himla kul så jag dör! Jag, Mikaela, Anna och Siri har peppat som bara den och preparerat oss med allt som kan tänkas behövas. Haha! Jag har nog världens roligaste väska. Det är en stor fet  backpackerväska. Först hade jag bara en liten ryggsäck till mina kläder, sminkt, kortlek och allt sånt. Sen kom jag på att jag ska ha med mig ett tält, massa långa tältpinnar, liggunderlag, sovsäck ett flak öl, två boxar vin, en kudde och filt. Helt plötsligt kändes idéen om min lilla ryggsäck sådär. Så pappa drar fram den mest avancerade väskan jag sett men värsta metallbalkarna med breda remmar som man ska knäppa runt sig. Herregud så jag kommer se rolig ut. Den är större än mig själv! Haha!

Här är mina superfina naglar i alla fall.


Sommarnaglar




Somrigt och blommigt. Tjusiga naglar i riktigt sommarrosa färg som bryts av med blomkonturer. Försöker få in lite mer sommarkänsla. Man kan inte direkt påstå att det varit någon värme direkt. Det var varmt i mitten av maj då man kunde ha på sig shorts ända in på småtimmarna utan att frysa. Tycker inte att solen varit framme tillräckligt, men hoppas på att det kommer skina hela veckan som kommer. Det är nämligen extra viktigt!




Midsommardagen


Hoppas alla haft en riktigt härlig midsommarafton. Själv hade jag det väldigt bra med många trevliga vänner. Det var ordnat så fint med god mat, nubbar och snapsvisor, lekar och allt annat som hör midsommar till. Och en eloge till Mikaelas supergrymma midsommarhäfte!


Danity



 

Ett nätt och fint halsband. Jag tog mig friheten att göra en ny variant på halsbandet. Senast hängde brickorna inte precis brevid varandra, utan ena lite under den andra. Men jag blev faktiskt riktigt nöjd med detta.

Kvällspromenad




Gick en kvällspromenad med Anna och kom in för en liten stund sedan. Vi känner och tänker väldigt lika på saker och ting så det känns lite som om man pratar med sig själv. Fast nu får man ifrån ett annat perspektiv. Måste verkligen börja gå lite oftare, det är så himla skönt! Speciellt så här på kvällen innan det blivit jättemörkt.

För övrigt ser jag fram emot de kommande dagarna. Torsdag ska jag och min bror Stefan göra en liten utflykt och sedan på fredag är det Midsommar och det kommer bli nice!

SOL


Dessa följande dagar kommer tydligen vara riktigt soliga och fina. Dock ligger temperaturens maxgräns på 20 grader, men just nu vill man bara få lite sommarkänsla så sol blir bra. Midsommarvädret ser mycket lovande ut. Det blir klänning!



Make up bag



Den här verktygslådan köpte jag för ett par år sedan till mitt smink och jag har varit supernöjd med den! Så nu vill jag tipsa om dena underbaring som finns att köpa på Jula för 399kr. Jag borde ha en till alla mina nagelsaker också, men det skulle inte få plats(!!). Haha!

Det var lite kul när jag berättade för pappa att jag skulle köpa en verktygslåda. Jag har ju alltid varit pysslig så han trodde väl att jag skulle ha verktyg i den eller någonting, men så släppte jag bomben:

- Jag ska ha smink i den.
- Men det är en verktygslåda?
- Ja, men det är mina verktyg..

Uptown top ranking



JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN! Är helt besatt. Lyssnar på den på repeat hela dagarna. Den var med i serien skins en liten kortis och så fort jag hörde deras sköna röster så var jag tvungen att kämpa mig fram för att ta reda på vilken det var. Först tänkte jag att jag skulle lyssna vad dom sjöng och googla på det (ja, jag googlar på precis allt) men dom sjunger lite mer reggie-engelska så det var banne mig inte lätt att hitta den. Spolade i serien 10 gånger sen gav jag upp och drog fram iPhonen. Applikationen Shazam hittar låtarna på ett kick. Varför använde jag inte den på en gång?

Blommande


Gjorde dessa för några månader sedan, men har nog inte visat dom. Nudebas åt det gammelrosa hållet med fritt växande blommor. Gillar att varje nagel inte såg likadan ut. Inte världens bästa kamerabild, men antar att ni ser vad det föreställer.


Kom på mig själv att jag itne uppdaterat på flera dagar. Har haft en del för mig. Bland annat firat världens bästa Siri och Amie på deras födelsedagar, jobbat lite, seriemaraton, hållit på med smycken och försökt att få lite ordning i mitt rum. Nu har jag fixat ett rum där jag kan sitta och hålla på med mina smycken och naglar, vilket är väldigt skönt. Det blir så himla jobbigt att städa undan varje gång man ska ta fram och göra ett smycke. Sen ska det städas undan, nästa dag får man ny inspiration och då plockar man fram allt igen. Sen städar bort. Ska bli skönt att få in alla grejorna där så jag får lite mer struktur på min tillverkning.


Ska ju upp i ottan och träffa syster, Niclas och hans bror på en shoppingtur. HEH. Så i natt tänkte jag försöka lägga mig tidigt. Ungefär snart faktiskt. Måste försöka att lägga mig tidigare rent allmänt också. Går inte att vara vaken till 4 varje morgon. Blir ju dock så ganska lätt när man inte har någon tid att gå upp till dagen därpå. GODNATT



Variation




Är den här kedjan snygg eller är den snygg? Den hade nog inte varit dum med fler hängen på.





Silverfinger




THE IMPORTANCE OF TIME.
En rejäl silverring med ett personligt budskap. Runt fingret står texten "The importance of time" vilket på svenska är "vikten av tid". Den kan tolkas på många olika sätt och man kan gå väldigt djupt in på ämnet, men kort och gott sammanfattas det på bästa sätt att leva här och nu. Livet är under en begränsad tid och jag kan välja vad jag vill göra med det och fylla det med saker som är meningfulla för mig.

Det finns en japans serie som min storebror och även lillebror som bor i Japan har tipsat om - 1 liter of tears. Den handlar om en 15 årig tjej som lever ett vanligt liv i Japan. Hon älskar sport, har en härlig familj och har precis kommit in på den skolan hon ville komma in på, hon blev kär och hade många vänner. Sedan visar det sig att hon har en sjukdom som gör att hon till en början får svårt att gå, svårt att greppa saker, skriva. Det finns inget botemedel mot sjukdomen. Tills hon inte kan gå alls eller prata överhuvudtaget och måste ha hjälp hela tiden. I denna serien får man följa hela händelseförloppet och då låg vikten mycket på vikten av tid. Det var därifrån jag fick texten ifrån.


Kalas




Denna söndagskväll spenderades med en trevlig grillkväll med familjen. Vi firade Niclas födelsedag, min systers sambo, och satt ute i trägården och hade jättetrevligt. Jag och mina bröder gav honom en cykel som vi visste att han önskade sig. Höll nästan på att visa honom hela presenten. Jag tog ut Lukas på gården och så höll vi på att gå bort mot husknuten där cykeln stod gömd. Tur att man har en mamma som är vaken.

Sofia tog med sig världens godaste tårta - polkatårta. Det var polkagrädde med riktigt polkakross i. Vi är lite konstiga i våran familj för varje gång det blir riktigt god middag, goda efterrätter, julbord eller tårta så ska alla ta fram sina kameror och ta kort. Denna tårta var inget undantag. Det enda som saknades idag var min lillebror. Tobbe, vi tänker på dig och du är aldrig glömd kan jag lova ;)



Lukas

En hel del








Här är en hel del smycken jag gjort under 2010. Kul när man ser det så här. Då märker man hur mycket man egentligen gjort. Ändå finns inte allt med här. Det mesta har ju blivit presenter, inte minst till mig själv :]


Zebratassar




Zebrarandigt. Den senaste tiden har det ju varit dags att visa tånaglarna en hel del och då kan man (läs: Sara) ju inte gå runt med slitna naglar, inte. Så jag tog mig tid förra veckan och fixade till mina fossingar. Inte illa. Kom precis på att zebror och tigrar har ganska lika ränder. Haha! Får nog bli tigerrandigt nästa gång. Kan nog bli riktigt coolt om man får till det. Måste införskaffa mig ett litet nagellack i tigerfärg först.

Snarlikt



Dom är så lika så det bara skriker om det. Banden, nitarna, flätorna. Anna hade köpt ett par och så tyckte jag dom var så snygga och köpte ett par jag med. Skillnaden är priset - den ena är nästan dubbelt så dyr som den andra.

The circle of love




SOFIA NICLAS 1995.

En liten gåva till min kära storasyster. Hon ville så gärna ha en ring och nu kommer hon få en. Denna gången tog det inte flera månader innan hon kom på vad det skulle stå. Haha! Hon är för söt, hon. Bilden gör inte verkligheten rättvis. Den är finare i verkligheten ;)

Fina fingrar




Äntligen nya naglar! Känner mig som en ny människa. Dom hade växt ut ganska mycket, men tjejen jag fixar nagelförlängningen hos hade tid bara efter ett par dagar. Så nu sitter jag här med fräscha perfekta naglar. Denna gången valde jag ett ganska ljust glitter i två olika storlekar. Ju mer jag kollar på dom desto nöjdare blir jag. Det liksom glittrar olika i olika ljus. Ibland är det champanjefärgat, ibland ser dom klara ut men glittrar, ibland är dom svagt rosa, ja ni förstår. Här är llite bilder i olika ljus. Nu ska jag kila vidare. PEACE


Välbyggt silver




Här är ett halsband jag gjorde nyligen. Ett långsmalt bastant hjärta hängandes på en kraftig kedja. Faktiskt itne så lång kedja heller, utan mer den där "normala" längden man brukar ha på kortare tunna halsband. Ska göra ett till i denna modellen, fast med ett guldigt hjärta på en silvrig kedja. Snyggt att blanda, tycker jag.




Sunny thursday


Idag har jag roat mig med att åka till stan och köpa alla nödvändiga saker jag behöver. Så som foundation, hårfärg och så ville jag ha ett nytt nagellack. Så hittade jag ett jättefint gult. Ljusgult. Lacket är från Viva la Diva's nya kollektion av minilack. Färgen heter Cheesecake 17. Det var lite tunnt bara, men när man väl får till det så blir det fin fint. Har inte bestämt mig hur jag ska fixa dom nu när grunden är lagd. Får se vad det blir.



Jag har varit sjuk de närmsta dagarna. Haft jätteont i halsen (glass är en fin medicin) och näsan har heller inte varit i form. Liksom förkyld i näsan men ändå inte helt täppt. Svårt att förklara. Min bror Stefan gjorde ett mega-starkt ingefära-the. Det var banne mig inte att leka med, men med lite ("lite") honung och en skvätt mjölk smakade det riktigt bra, men väldigt starkt. Efter jag fick dricka hans the så blev halsen bättre och dagen efter var den nästan helt okej. Då är det bara förkylningen kvar...

Pimp my iPhone



Jag kom på att jag har glömt att visa min nya älskling. Eller ja, nu var det ju kanske två veckor sedan, men ändå. Som min bror Tomas sa "den var väldigt tjejig". Haha, vet inte riktigt hur jag ska tackla den kommentaren!

Safarinaglar


Ibland sitter jag en hel kväll och bara gör massa naglar. Men jag tröttnar ganska fort så ibland när naglarna är färdiga tar jag bort det och gör nya. Haha! Här är ett exempel på några som fick en kort livslängd.

Sushi och rosé




Jag älskar sushi! Hade förövrigt en trevlig fredagskväll med mina underbaringar. Började med sushi och rosévin på Mikaelas balkong och sen fortsatte kvällen. HEH.

RSS 2.0