Osymmetrisk blomster
Vildväxande. Jag gillar när jag lyckas få naglarna att bli osymmetriska utan att det ser konstigt ut. Så många gånger som man fått göra om för att det inte blir så bra som man hoppats på. Det är ju lättare att göra alla naglarna likadana eftersom det ibland kan vara svårt att inte få det att se slarvigt ut. Denna gången hade jag en basfärg i halvmörk nogat (bilden får färgen att se nästan rödbrun ut, men så är icke fallet). Ovanpå fick det bli lite snirklika vildväxande blommor med lite gnistrande diamanter i dess mitt.


Kan man ärva ett missbruk?


Utdrag från dagens metro.

 


Svart fjäril
Svart och creme. Och så var det nya naglar igen. Gjorde min bror sällskap framför en urtråkig fotbollsmatch så vi satt och pratade medan jag fixade naglarna och han halvkollade på matchen. Det blev alltså två lager av en ljus fransk-manikyr-färg och som kontrast en ypperlig svart fjäril. Sedan sneddade jag med olika storlekar med klara nagelstenar och i mitten, på fjärilen, sitter en lila sten så det ska smälta in bättre.
Nu ska jag försöka nana. Har varit så trött idag när jag kom hem från jobbet att jag sov i några timmar, men trött är jag nu ändå. God natt!Hjärtligt
Örhängen. Små söta och nätta hjärtan att ha i öronen. Lite småsöta. Dom är så blanka och jämna i ytan (vilket inte syns så jättebra på en iPhonebild..) att dom glänser väldigt fint när man har på sig dom.


Ny utsmyckning
QUOD SORS FERET | FEREMUS AEQOU ANIMO

Vad ödet än må bringa | skall vi bära det med jämnmod

Hur ser mitt liv ut om två år? Mår jag bra imorgon? Kommer jag ha ett jobb nästa år? Tänk om jag dör i en bilolycka... Jag tänker alldeles för mycket och irriterar mig på mig själv för att jag är som jag är. Även om verkligheten inte är på ett sätt så får jag för mig att det är så och tar ut känslorna, oftast tunga och jobbiga, i förskott. Anyway, så gjorde jag ett halsband med två silverhjärtan på. Texten är på latin och har ett bra budskap som kan vara något för mig att tänka på.Lodjur i nagelform
Lodjursmönstrat. Ja, som sagt - hade en ledig helg och lite tid över så vad passar inte bättre än att göra nya naglar? Svart tipp som delas av en brun kant med lodjursmönster. Och för pricken över i'et fick det bli mellanstora diamanter. Lite balla ändå.

Peaceöron
Örhängen. Helt jobbfri helg. Så här ledig är jag nästan aldrig. Det var ju röd dag och då är den lille zoobutiken stängd. Så vad har jag gjort i helgen nu då? Tror jag har något virus i kroppen (och i datorn!) för jag har sovit som aldrig förr. Först nattsömn, sen upp och käka frukost, sen gått och lagt mig igen. Sen gått upp sen vilat igen. Annars har jag spenderat helgen med brorsan Stefan och haft en mysig filmkväll med Anna. Sen självklart har jag tillverkat en del nya smycken och fixat naglarna. Lägger upp bild senare. Här är i alla fall ett litet smakprov på mina nya peaceörhängen.


RSS 2.0