Skalv
Grattis Anna! I fredags fyllde min fina Anna år så jag överraskade henne med lite teater. Hon har velat se Skalv av Lars Norén så himla länge, men det har liksom aldrig kommit till kritan.


Utdrag från folkteatern.se:

Ett suggestivt och intimt drama om att inte våga lyssna.

Hur går det när en familj slutar prata med varandra? En ung kvinna försöker nå fram till
sina föräldrar. De har för länge sedan slutat prata. Vad har hon för relation till sin tidigare pojkvän, som föräldrarna aldrig har träffat förut?
Och vad vill vårdaren egentligen? Varför är det ingen som förmår lyssna?

Om människor som vill men inte kan eller vågar prata med varandra på riktigt, som inte når varandra.
Inte av ondska eller lathet utan av oförmåga.


Diamant-hörlurar
Ska det va' så ska det va', som jag brukar säga. Det här kan ju bara inte bli mer Sara. Vet inte varför jag avgudar diamanter så mycket, men så fort jag ser något med diamanter på så blir jag helt ÅH. Katthalsband med diamanter, skal till mobilen med diamanter, hund-flexikoppel med swarovskidiamanter, piercingsmycke till örat med diamant, naglar med diamanter - allt är så ÅH. Vad kommer inte härnäst? HÖRLURAR MED DIAMANTER SÅ KLART! Jag har länge suktat efter hörlurar med diamanter på och visste att det fanns i Japan. Mina bröder fick kolla på det när dom var nere förra gången, men när dom skulle köpa dom var dom slut. Nu är jag allt för nöjd över att jag själv hittade dessa skönheter. Nu kan jag lyssna på musik med stil. Oj oj oj.Högblank
Tomorrow is a big day. Mina naglar började lida mot sitt slut och kände att jag var tvungen att fixa nya eftersom det är en stor dag för mig imorgon. Och på en stor dag kan jag inte gå med naglar som passerat målet för länge sedan. Vem har då inte fått tiden dagen innan? Jo, min bästa vän. Så jag försökte fjäska till mig tiden och byta hennes tid på tisdag mot en tid på torsdag. Hon hade själv tappat flertal naglar och var snäppet ssunkigare än mina, trots att människan gjorde sina efter mig (galen tjej). Först fick jag inga vackra ord mot mig, det var rent ut sagt ord på diverse genitalier. Sen sa hon så fina saker att jag blev helt rörd. Anna vet hur mycket naglar betyder för mig :]

Yann Tiersen


 

Yann Tiersen - Dust Lane
Ett fruktansvärt bra album. Jag kan inte släppa det. Gillar verkligen alla låtar, men favoriterna är ändå Dust Lane, Ashes, Till The End och Fuck Me. Ofta brukar det inte vara speciellt mycekt text i låtarna, men just i låten Fuck Me är det en otroligt fin text. Då måste det väl ändå vara något speciellt man vill förmedla.


 


Höstrutigt
Höstigt. Lite höstigare naglar fick det bli denna gång. Plommonlila med svartrutigt mönster. Och självklart blir naglarna inte fulländade utan pricken över i'et - diamanter. Som alltid är naglarna mycket coolare in real life, men ni får överleva iPhonebilderna. Nu ska jag ta mig en dusch, tänkte jag. Hej då på er.

Helgen som varitAnna & jag

Katthelg
. Helgen har varit till belåtenhet med trevligt sällskap i form av både människor och katter. Det är då jag mår som bäst. Önskar jag kunde må så bra jämt. På lördagen bjöd jag över Anna på en liten middag med vårat favoritkrubb. Jag vet vad hon gillar.

Cherry Blossom
Plain and simple. Nu har jag haft dessa naglarna i någon vecka och är sugen på att hitta på något annat kul. När jag gjorde dom kände jag för något väldigt enkelt och höstljust så det fick bli en dammrosa nyans. Vad ska det bli härnäst? Något mörkare kanske? Den som lever får se.Storstadsbruden


 

Mikkan, Mikkan, Mikkan. Sverige är inte detsamma utan dig. När kommer det där samtalet från dig och när får man senaste updaten från dig via iPhone? Whatsapp'en har jag flyttat långst bort i telefonen. Den behövs liksom inte när man inte kan dela den med dig. Jag längtar tills du kommer hem i december. Det ska bli så kul! Hoppas du har det bra i Washington, min fina vän. Jag följer ditt liv genom din blogg och det tycker jag alla andra också ska göra.

Kommer du ihåg den här härliga bilden? Jag blev så glad när jag scrollade förbi mitt album förut. Det är från en måndag i september. Du hade varit och köpt en stor röd resväska som du tänkte att du skulle rulla, men så sa dom att om du rullar den kan du inte lämna tillbaka den. Så du bar hela väskan! Haha! Vi gick och förtidsröstade också, men din väska. 
http://mikaelaperssons.blogg.se

FAIL

 

HAHAHA! Jag och Anna hade härom veckorna en väldigt livlig diskussion om extremt fula tatueringar. Den här tog nog faktiskt priset i världens absolut fulaste tatuering. Vi satt i telefonlurarna och verkligen gapskratta samtidigt som vi hejvilt skickade bilder via facebook till varandra. Fina tider. Det hade varit tråkigt att glömma bort den här, så därför ger jag den ett eget inlägg.

 

För att citera Anna: "Man kanske inte ska måla mellanrum mellan alla tänderna.."
Så sant som det är sagt. Därför ska man göra som Anna - gå till en riktigt bra tatuerare. 


Plinkar på tangenter
Musik. Suttit och spelat lite på tangenterna och byggt ihop en liten låt igår och idag. Annars i dagarna har jag jobbat som vanligt. Har varit extremt trött, gnällig, seg och hängig. Ganska kul när jag tänker på det nu i efterhand (sitter till och med och skrattar), men jag har varit så emotionell dessa dagarna. Och det var rätt länge sedan jag var på detta viset. Härom dagen jobbade jag med mamma och vi fick för oss att det var kanelbullens dag. Sen sa hon att den var på måndag. Det var ju inte rätt dag att komma med sådana besked för jag ville ju ha en bulle och blev jättepurken. Så det fick bli bullköp på icke-bulldagen. Vilken sockerkick jag fick (hej diabetes?), superflamsig och drog dåliga vitsar. Haha! Näe, det är konstigt vad lite fel preparat kan göra med en. Kan ju meddela alla oroliga själar att jag är den normala Sara igen som skrattar åt allt. Allt.


RSS 2.0