Nagelmodeller
Inspiration - Bröllopsnaglar. I fredags gjorde jag bröllopsnaglar. Bruden hade planerat allting jättelänge och lagt ner en förmögenhet på hela bröllopet. Det var lite av en ära att få förtroende att göra dom faktiskt. Jag hade med mig några exempel så hon skulle få lite inspiration. Vi kom på en superfin modell, en liten blandning av alla naglarna jag gjorde som modell. Har tyvärr ingen bild på min egna kamera så det kommer bilder när jag får tar i en.

Början på en höst-garderobDagarnas shopping. Jag  får väl hålla med om att min uppdatering inte varit den mest återkommande, men det får väl bli ändring på det tycker jag. Antar att det lätt blir så när man jobbar mycket. Det är tungt att komma in i rytmen i början, men nu när man jobbat på som vanligt igen vill man inte vara ledig för mycket. Djuraffären är ju lite av mitt andra hem med snälla kaninungen, alla mjuka hamstrar och gosiga marsvin.

Den gyllene dagen numéro 25 är min favoritdag varje månad, vilket förstås främjar mitt mående och shoppingbegär. Här är lite granna vad som fyllde mina shoppingkassar.

Jättefin benvit blus med massa volanger. Så kan man knyta en fin rosett
Man kan ju knäppa blusen ända upp och knyta rosetten där, men jag gillade att ha den lite mer loose och inte så propert. Men det kommer nog den dagen också. Jag gillar variation.
» Volanger, Bik Bok

Kände att det var dags för nya kängor igen också. Jag har redan ett par likadana, fast dom har blivit så slitna så det var dags för nya. Dessa är riktigt fina och rejäla och kommer nog hålla i flera år. Härligt!
» Kängor, BIANCO


Så fick det bli nya jeans också. Varje höst nu de senaste 4 åren har jag köpt minst ett par nästan likadana jeans - Otvättade mörkblåa stuprörsjeans med hög midja. Det är liksom en klassiker som jag tycker passar mig. Egentligen är jag väl ingen jeanstjej, men just den här är en del av min höst/vinter garderob.
» Jeans, GinaWhat's in the box?

Vad gömmer sig i väskan?


Alla mina fina nagelsaker!Mina verktyg i serviceväska. Jag hade först bara sett den i Clas Ohlson-katalogen och funderat på att slå till på den ett bra tag, men det har liksom aldrig kommit till kritan. Inte fören nu i veckan då jag visste att jag skulle göra bröllopsnaglar så jag tog tummen ur och trampade in på Clas Ohlson. Självklart är den slut och skulle inte komma in fören den 11 september och det gick ju inte för sig. Så jag bad pappa köpa den i Bäckebol istället. När jag kommer hem ser jag, till min förvåning, en stor silvrig väska i storlek som en resväska. Jag blev minst sagt förvånad av dess stora storlek när jag hade förväntat mig se en hälften så stor väska. Pappa sa, utan som helst problem, att han kunde lämna tillbaka den (han ville säkert köpa något mer?). Jag köpte cola och lät incident en smälta ett tag. När jag kom tillbaka mötte jag väskan i hallen och tänkte "den är nog inte så dum ändå". Tog ner alla nagellådor jag hade hemma med allt jag behöver när jag fixar naglarna och såg att det var en hel del. Så jag tog försiktigt bort plasten på väskan och vips så var den inredd. Hör och häpna - det var nästan så det inte fick plats!» Väska, Clas Ohlson

Stora feta ringar
Och så var det den tjugofemte igen. Jag gillar't ♥ Har shoppat lite granna idag och det blir väl lite mer imorgon. Här är i alla fall mina två älsklingar jag köpte. En stor blomma och den andra en silveromringad svart sten. Jag återkommer med fler härligheter senare.

One of it's kind
HANDMADE.
Ett bland dom snyggaste armband jag sett och så är det jag som gjort det. Haha! Siri ville ge bort något personligt till sin syster så vi gick runt i pärlbutiken och så valde hon ut några favoriter. Blev riktigt snyggt! Siri sa att hon vanligtvis inte brukar lägga ner så mycket tid på att leta ut presenter (som hennes syster alltid gör), men den här gången har hon planerat och valt ut berlocker och text.


"Till Min Syster Lova Från Siri"

Två små katter


Linus modellerar

Underbar helg. Denna helg har tillbringats med två mjuka katter. Min syster och hennes sambo har varit på bröllop under helgen och vill inte lämna kissarna själva. Jag får erkänna att just dessa katter inte har älskat mig direkt. Typ när jag tagit fram deras favoritleksaker så har dom liksom kollat på mig som om jag var dum i huvudet. Lite små-kaxiga så där. Men efter mysiga dagar i varandras sällskap har dom låtit mig komma in i inre kretsen. Dom har alltså äntligen släppt in mig! Linus, som inte tyckt att jag varit vidare speciell innan, har nu legat brevid mig som en ostbåge i sängen. Mys!


Happys favorit-sovställning

Mörkblått och diamanter
Senaste kreaktionen. Tvärtemot mina senaste naglar som var härligt vaniljvita i en fin hud-beige ton med ett dussin diamanter på. Och inte ville mina nya naglar vara sämre och blev därför prydda på ett helt nytt sett. Bilderna är inte helt rättvisa eftersom allt är taget med min kära iPhone, men man ser. På toppen satte jag dit en dubbeldiamant omringad av en silverring. Mycket stilfullt om du frågar mig.
Näpp, nu ska jag kasta mig i en fluffig säng med två bomullsludna kissekatter :) Godnatt.Puderrosa
Sött sött sött. Mina nya härlighet. Hur snygg som helst till ett par shorts som nästan helt täcks av fina volanger. Sen självklart boots, fina smycken och min älskade väska.

Prydliga fötter

 


Guld & diamanter. Man kan ha fina fossingar trots allt. Dessa gjorde jag för några dagar sedan. Här har jag ett kolsvart nagellack som bryts av i en rand av guld som gjordes med tunt guldigt lösglitter. Och diamanter på det såklart. Men jag är sugen på att testa lite nya grejer så får se hur länge dom får vara kvar innan jag gör något nytt. Ett tag till får dom i alla fall överleva.


RSS 2.0