PIZZATEST


Metro skrev i veckan vem som har Göteborgs godaste pizzor. Sannegårdens pizzor har vunnit varje år, men denna gången vann Eriksbergs pizza. Så familjen Johansson skulle ju självklart testa detta. Vi samlade ihop panelen bestående av 6 stycken testare. Pizzorna i testen var kebabpizza och vegetarisk eftersom jag är vegetarian.

Eriksbergs pizzor var goda. Brödet och slladen fick bra poäng, men kebaben var kryddad med någon typisk kebab/grillkrydda vilket drog ner betyget rejält för Eriksbergs kebabpizzor. Den vegetariskavar helt okej. Tomatsåsen var god och smakade mycket.

Sannegårdens pizzor hade väldigt god kebab enligt testpanelens köttätare. Den vegetariska var svingod! Osten smakade jättegott, råvarorna var goda. Allt var gott med pizzan. Salladen var inte lika god som på Eriksberg, men vad gör det när pizzan är så god? Så nästa gång ni ska äta pizza måste ni testa Sannegårdens :)

Pizzan längst upp är Eriksbergs pizza, och den under är ifån Sannegården. Båda är Vegetariska.Den första är Eriksberg och sen andra Sannegården. Båda med kebab.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0