GOD JUL

GOD JUL! Min fina nya dator. Jag är kär i två! I min iMac och i min iPhone. Verkligen kär, jag älskar dom! Och det är inte ett ord jag använder ofta, ska jag tala om för er. Notera min underbart vackra rosettring också.
Den senaste tiden har jag varit så irriterad på att alla mina smycken ligger precis överallt. I badrummet, på nattduksbordet, i mina fina glasburkar, smyckesstället, ovanpå mitt lilla smyckesskrin (det är redan fullt, så det jag använder flitigt ligger ovanpå..). Titta sådant superbra och praktisk smyckesförvaring jag fick av Sofia och Niclas! Hur bra som helst med massor av fack. Precis vad jag behövde.
Inte nog med det! Jag fick nog världens finaste anteckningsblock också. Det är så fint att jag nästan inte kan med att skriva i den. Haha! Och mina kära bröder, ni vet vad jag behöver. Ett fett presentkort på Gina :D Ni vet vad jag gillar. Jag är lite av en storshoppare och en av mina hobbies är just att shoppa och kläder. Senast jag var på Gina var igår och när butikerna öppnar kommer jag förmodligen ta med mig mitt presentkort och införskaffa mig mer behövande ting med mitt rödguldiga kort. Ni kanske kan se en liten svart sak i bakgrunden? Det känns som en liten vetekudde, men det är någon annan fyllning och så doftar den härligt av lavendel. Den ska man lägga på ögonen när man känner sig lite trött eller har huvudvärk. Den kan jag ju säga att jag behöver i natt. Jag är helt tung i skallen och mina ögon känns torra och spröda. Haha! Tack alla för alla fina julklappar!
Nu ska jag fortsätta leka med min helt underbara dator :)

Lyxiga fossingar
Wow. Idag fick jag mina nya diamanter på posten. Det är den stora på stortån som damp ner i brevlådan i diverse olika storlekar. Sen satte jag minidiamanter runt om och en mellan längst upp och längst ner. De mindre tårna fick en fyrkantig i mitten istället. Blev ju riktigt nice. Folk börjar fatta att jag gillar diamanter nu eller? :)

FABULOUS
Swarovskikristaller! Ser ni hur mycket som gnistrar? Då ska ni se in real life. Helt unbelivable! Bilder är ändå tagen med min iPhone och helt oredigerad. Ring mig oftare så jag får visa upp min fina iPhone :)

Djupsvart
Så jäkla nice! Sedan jag började gå och fixa naglarna, för snart precis ett år sedan, har jag varit sugen på kolsvarta tippar. Och här står jag idag med just precis - svarta nageltippar. Så nöjd så jag vill bara stå och titta på naglarna hela tiden. Nu körde jag på lite längre. Jag brukar alltid korta ner en bit varje återbesök, men denna gången var jag sugen på riktiga klor. Tycker det är snyggare att ha längre till mörkare färger så kanske är dessa mina längsta eftersom jag har den mörkaste färgen man kan ha? Nä, nu börjar jag svamla. Borde gå och lägga mig nu. (Men måste nämna att jag gillar den markantare smilen på tippen. Me like.) Nu ska jag dra en liten sång på min klaviatur sen nana. Gudnajt.

Stardust
Stjärnfall. Jag ville ha något mörkt, så varför inte svart. Men så ramlade jag över ett skitsnyggt nagellack på en nagelshop på internet med stort glitterkras i. Så det ska jag försöka få tummen ur och beställa ikväll. Det kommer bli så himla snyggt att ta ett sånt lager med glitterkras över vilken färg som helst. Så blev lite inspirerad helt enkelt och fick använda ett jättegammalt glitterlack som kanske använts en gång. Och så dom obligatoriska diamanterna på det!

Vinterland
Det är rätt mycket snö. Jag och Anna satt och diskuterade om att vi faktiskt inte längtade efter sommaren. Annars brukar vi alltid längta till värmen. Vi har börjat gilla läget, på många plan. Får se om vi känner likadant när slasken kommer.

Ångest


Jag vaknar upp på morgonen. Boom – livet slår mig. Ångesten tränger sig innanför skinnet innan jag ens hinner kliva upp ur sängen. Står på det kalla badrumsgolvet och huden knottrar sig av kylan. Kranen står på det varmaste, men hinner aldrig bli varmt. Det är alltid så i detta badrummet. Jag kastar upp en näve iskallt vatten i ansiktet, mer klarar jag inte. Drar handuken över ansiktet samtidigt som ögonen möter blicken i spegeln. Blicken är ledsen, men jag försöker vara snäll mot mig själv och säga att jag är bra även om jag alltid mår dåligt.


Trots värmen från hårtorken sprider sig svarta fjärillar i magen. Känns som om den onda oroligheten flaxar runt i buken, magen, bröstet, halsen. Ansiktet känns bara svart. Tårkanalerna går igång utan att några tårar gör sig synliga på hud. Det känns som en liten explosition som ständigt drar sig tillbaka. Hur länge ska det fortsätta vara så här? Räcker inte tiden som varit?


Bussen är sen och det är kallt ute. Onödigt att jag sprang. Stör mig på mig själv för att jag alltid måste springa till bussen. Även om jag går upp en kvart tidigare får jag ändå springa. Nu kommer jag komma sent också. Vanligvis tycker jag om att sitta på bussen och lyssna på musik, men inte idag. Och enligt Metros horoskop skulle jag tydligen vara en dålig människa. Jävla kollektivtrafik.

 

 

Känslor och jag har en tämligen svår relation. För att försvara mig själv och min integritet får jag inte visa att jag mår dåligt. Det är både påfrestande men också väldigt skönt. Så underhållande är det inte att må dåligt tillsammans med människor som för stunden får mig att må bra. Jag är bara inte mig egna bästa vän.

Jag är en känslomänniska och analytiker. Känner ibland av vad andra känner utan att människan själv ens vet om det. Ofta vet jag vad som kommer hända redan innan det hänt. Vilket kan vara ganska bra för då är man beredd när något slår till. Det dåliga är att all tid som går åt till att komma fram till alla eventuella teorier. Teorier som jag kommer fram till av varje ord som sägs, varje skriven mening, varje blick, varje andetag.

 

Om jag slipper välja film eller vad man ska äta har jag mer material för att läsa av andra människor. Och jag behöver inte oroa mig för att jag skulle välja en dålig film eller äcklig mat. Samtidigt som jag är trygg i det hatar jag det! Tror det ligger mycket i det jag gått igenom under mina tonår. På den tiden var jag riktigt sjuk och hade tappat förmågan att ta hand om mig själv. Jag var så styrd av andra människor som alltid var tvunga att planera allt för mig. Fick inte gå ut när jag ville, fick inte träffa vännerna när vi skulle träffas, var tvungen att bli avstängd från mitt fritidsintressen dansen, fick inte gå i gymnasiet efter ett halvår, fick inte basta trots att jag frös, fick inte duscha när jag behövde. Jag hade inga intressen jag fick utöva länge, inte fri tillgång till vänner när jag behövde träffa dom och hade förlorat mig själv. Tillslut hade jag bara min sjukdom kvar.

Mitt mål var inte att leva, men för att överleva var jag tvungen att sakta döda mig själv. Känslor så starka att jag vek mig för alla hinder. Jag förväntar mig inte att någon ska begripa vad jag menar. För hur förklarar man någonting som ingen förstår? Hur förklarar man en färg för en blindfödd?

 

Tillslut står jag här och ger livet chanser på chanser och har lärt mig att det är så jag får göra, hela tiden. Under tonåren kunde jag stänga av ångesten på olika självdestruktiva sätt. Idag finns så mycket jag värdesätter högre än det livet jag en gång hade. Priset jag betalar är att känna. Ångesten fångar mig ständigt och vilar sina blytunga armar över mina axlar. Hur länge ska det eskalera?

 

Människor är så viktiga för mig. Mina vänner, min familj, bekanta, arbetskamrater, kunder, busschaufförer. Alla påverkar mig. Och jag vet att jag kan påverkar andra. Desto svårare är det att påverka känslorna. Jag spelar ofta på min klaviatur och skriver låtar som ångestlindring. Ibland kommer jag på mig själv att texterna är skrivna ur mitt undermedvetna, det jag inte vill se men känner. Tyngden som fastnar i min själ får andas ut i musiken. Livet är lättare när man är lycklig.

 


RSS 2.0