Naglar jag gjort




Nyårsnaglar. Kvällen innan nyårsafton var jag och Mikaela hemma hos Anna och fixade naglarna. Jag hade bunkrat upp med alla nagelgrejer jag ägde, dvs tre lådor med grejer. Mikaela bestämmde sig tillslut för svarta naglar och fick ett fint blommönster som växer sig ut på kanterna. Varje blomma fick en mellanstor diamant och så satte jag några små tunna silverflingor längs mönstret. Varje ringfinger fick fyra diamanter som slingrade sig ned från nagelns början. Riktigt fina.



Anna ville ha rosa tippar på sina naglar till sin lilla svarta. På varje nagel fick hon en stor diamant centrerat i silverflingorna längs med den rosa tippkanten. Varje ringfinger fick en fransk lilja, vilket passar min Paris-älskande Anna. På liljan satte jag också två silverflingor på.

Det är sällan bilder är rättvisa. Ni skulle sett dom live - sjukt snygga! Vi satt uppe till 01.30 eller nåt. Sen åkte jag och Mikaela hem. Dom somnade, jag satt uppe till typ 5 på morgonen med mina egna naglar. Haha! Man var allt lite mör, men jag är ju en nattmänniska.

Kommentarer
Postat av: Julia

Shit! Snyggt ju! =)

2010-04-11 @ 12:31:54
URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Sabina

De svarta var fina =)

2010-04-11 @ 12:33:29
URL: http://missmalmberg.blogspot.com
Postat av: Madde

Svinsnygga! Fin blogg desssutom :)

2010-04-11 @ 16:50:16
URL: http://madds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0